Український співак Олександр Ярмак, який виступає під псевдонімом Yarmak, показав, як разом із Колею Сергою, Женею Галичем та Світланою Тарабановою піднімає бойовий дух ЗСУ прямо на їхніх позиціях. Кадрами артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександр Ярмак розповів, що очікує переведення на схід, де йдуть жорсткі бої і щоб з користю скоротати час він вирішив об'єднатися з іншими музикантами та проїхатися позиціями захисників для підняття духу.

Олександр Ярмак. Фото: Instagram
Олександр Ярмак. Фото: Instagram

Свою команду вони назвали "музичний десант", до якої увійшли кілька музикантів, зокрема Женя Галич, Коля Серга, Світлана Тарабарова та інші.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Вже більше місяця чекаю на переклад, щоб вирушити з хлопцями на схід, це найгірше, що зі мною відбувалося - чекати... Щоб не гаяти час, ми ще з деякими музикантами вирішили створити музичний десант і проїхатися позиціями наших військових. У періоди ротації регулярно їздитимемо по підрозділах", - поділився Yarmak.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова влаштувала "тур" деокупованими територіями, щоб показати світові правду: "Після приходу орків".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Кварталу 95" спародував розмову дружини з чоловіком-окупантом, яка не може розібратися з награбованою в Україні побутовою технікою.

Крім того, наш портал інформував, зірка "Орел і Решка" Андрій Бідняков став на шлях Сергія Притули та разом з Усіком забезпечив Харків: "191 тисячу для людей".