Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова показала, як весело та за традиціями відгуляла в компанії подруг народне свято Івана Купала, яке відзначається у ніч на 7 липня. Дівчата зібралися в ресторанчику біля Дніпра і не змогли відмовити собі в задоволенні пустити у воду власноручно сплетений віночок, який за повір'ям самотнім серцям може допомогти знайти те саме кохання.

Як відомо, Філонова до своїх 38-ми років ще не була заміжня і обранця у неї немає, а шанувальники все частіше підганяють її в цій справі, втручаючись у особисте життя.

Скриншот из Instagram, Лена Филонова
Скриншот из Instagram, Лена Филонова

"Ви ж так хотіли, щоб я зустріла свого нареченого, вийшла заміж. Ну давайте, може цього разу вийде", - сказала блогерка на відео.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Також Олена запитала у жінок, що стояли поруч, як повинен плисти вінок і якого нареченого їй чекати, українського чи "імпортного", як вона висловилася.

Шанувальники дали Філонової парочку порад. Наприклад, не виходити заміж за обранця з росії і зовсім перестати шукати свою любов, тоді вона сама прийде.

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Раніше ми писали про те, що ревізор Олена Філонова заявила, що бажає "випробувати" нове ліжко з чоловіком, серце просить змін: "Дико хочу"

Як повідомляв Знай.ua, Олена Філонова показала апетитне тіло без одягу, щоб розповісти про наболіле: "Різні ноги, втрата..."

Також портал Знай.ua писав, що оголена Олена Філонова в гонитві за вічною молодістю розляглася на кушетці, довірившись незнайомці: "Будемо воду виганяти"