Популярний український блогер Олег Машуковський запам'ятався фанатам завдяки своєму епатажному образу, сміливості та почуття гумору. Крім творчої діяльності в TikTok, хлопець ще займається візажем, перевтілюючи зірок і себе самого.

Олег Машуковський розмістив гарячу і досить відверту фотографію на своєму акаунті в Instagram, де за ним слідує понад 530 тисяч людей. Блогер вирішив позбавитися одягу, оголивши свій торс і засвітивши резинку від нижньої білизни. Таким чином він хотів продемонструвати шанувальникам своє нове татуювання на грудях у вигляді шиплячої змії з квітами.

Скріншот із Instagram, Олег Машуковський
Скріншот із Instagram, Олег Машуковський

Раніше Машуковський тримав інтригу, пообіцявши фанатам набити портрет своєї подруги Лілі. Але зрештою зважився лише на змію і заявив, що так виявив свій креактив. Також хлопець не забув подякувати шанувальникам за терпіння та довге очікування.

[quote author=""]"Ну як вам Ліля? Схоже на неї? 😂 Ви ж знаєте мене дуже добре, я підхожу до таких питань дуже креативно 🐍😂", - написав Машуковский.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Але не всі оцінили так званий "обман" блогера. Його підписники справді чекали на інше татуювання, а коли побачили змію, заявили, що Олег знайшов черговий привід для хайпа.

Коментарі - instagram.com/mashukovsky/
Коментарі - instagram.com/mashukovsky/

Коментарі - instagram.com/mashukovsky/
Коментарі - instagram.com/mashukovsky/

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер зняла все зайве і зважилася на серйозний вчинок: показала в соцмережі "неідеальну" себе

Як повідомляв Знай.ua, Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" був за кілька кроків від загибелі від путінських снарядів: "Я думав, що нам торба"

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Педан тяжко пережив розлучення з дружиною Інною, не кожен витримає: "З'явилася донька, я не усвідомлював..."