Популярна українська телеведуча та акторка Даша Трегубова поділилася з глядачами наболілим

У програмі "Зірковий шлях" вона розповіла, що найбільше її зачепило під час війни.

Даша Трегубова. Фото: скриншот Instagram
Даша Трегубова. Фото: скриншот Instagram

Через повномасштабне вторгнення співачка разом з дочкою виїхала до Польщі. Зірка була вражена від того, як їх прийняли за кордоном. Зараз її донька закінчила навчальний рік у польській школі.

Зірка також розповіла, що її дуже засмучують українці, які поливають брудом один одного. Зокрема, вона розповіла, що одного разу вона опублікувала в соцмережі поради психолога, як пояснити дитині, що тато лишився в Україні, а вона з мамою виїхала.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На цю публікацію вона отримала колючий коментар. Жінка написала їй, що краще пояснити дитині, чому вони не лишилися разом з татом. Дашу здивувало, що це пише жінка й вона їй відповіла, що навіть дитина розуміє, що вона не повинна бути в зоні бойових дій.

"Засмучує, скільки у соцмережах ллється ненависті один до одного... Ця ненависть до кого має бути? До своїх українців, у яких війна щось не відібрала? Чи таки до ворогів", - сказала вона.

У коментарях під відео підписники написали Даші:

"Даша, Ви все правільно зробили, Ви дуже таланновита та гарна жінка. Завістливих та колкіх людей на жаль хватає, не слухайте їх, вони убогі душею."

"Це правда, ми не повинні жерти один одного."

Нагадаємо, Даша Трегубова підтримала українців, які живуть в окупації, і нагадала, що перемога не за горами: "Будемо боротися за кожне місто".

До слова, Даша Трегубова на крутом байке проехалась по Гаванскому мосту в Киеве: "Мой дом".

Раніше ми писали, що Даша Трегубова закликала на допомогу психологів, які підказали, як побороти почуття провини під час війни