Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч людей. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Alyona Alyona в інтерв'ю Раміні Есхакзай заговорила про те, чи змогла б взяти під опіку дитину. Журналістка зазначила, що через війну багато українських дітей втратили своїх батьків та рідні домівки, а співачка завжди дбала про малюків. Як відомо, до своєї кар'єри вона п'ять років працювала в дитячому садку.

Раміна та Alyona Alyona, скріншот з відео
Раміна та Alyona Alyona, скріншот з відео

Артистка зізналася, що навіть не думала про те, щоби взяти таку відповідальність. Пояснила вона це тим, що постійно перебуває в роз'їздах і повністю віддається сцені.

"Я навіть не можу собі дозволити песика з притулку взяти", - заявила Олена.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Також зірку зупиняє від прийняття такого рішення факт того, що вона не має коханої людини. За її словами, хлопець міг би допомогти їй сидіти вдома з дитиною, доки вона співає на сцені.

[quote author=""]"Дитина це відповідальність. Час, який потрібно приділяти і мені потрібно ще працювати над своєю кар'єрою, цілями, задачами. Це було б несправедливо - взяти дитину і зламати їй ще раз життя через те, мами ніколи немає вдома", - сказала дівчина./quote]

Але все ж таки вона мріє про сім'ю. Хоче вийти заміж та народити двох дітей до 40 років.

Раніше ми писали про те, що Раміна випитала у Alyona Alyona про прощення росіян після війни: "У нелюбові до всього"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona відповіла на звинувачення у зраді: "Не стала такою, як вони"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona розповіла про особливий момент у її житті: "Це шедевр. У саме серце"