Дівчина одного з фаворитів першого шоу "Холостячка" Андрія Рибака Аліна Смирнова раніше часто любила ділитися різними фото в купальниках у соціальній мережі Instagram.

Вона демонструвала ідеальну фігуру - пружну попу, великі груди та плоский животик. А зараз, як виявилося, Аліна з улюбленим шоуменом та коміком уже обрали весільну сукню.

Андрій Рибак та Аліна Смирнова / фото: Instagram
Андрій Рибак та Аліна Смирнова / фото: Instagram

"Купити весільну сукню - done ✅", - пише Аліна Смирнова у публікації.

На знімку вона стоїть на містку із прозорою, скляною стінкою, дивлячись просто в камеру. На ній можна побачити джинси та топік. А ще серйозний погляд. Під знімком з'явився і друг Андрія Рибака Олександр Еллерт, який пожартував на тему того, нібито весільну сукню купили саме чоловікові, а ось що дівчині - невідомо.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Аліно! Ти і в сукні будеш шикарно виглядати", "Упевнена - воно підкреслить вашу ніжність і красу. А ось нова загадка - прізвище мінятимете?", - пишуть користувачі у коментарях.

Пара поїхала до Черкас за платтям. Андрій Рибак прокоментував це так.

"Якщо вам колись здасться, що ви в чомусь заходите надто далеко, то ми їдемо до Черкас міряти весільну сукню", - заявив він.

Андрій Рибак, скріншот: Instagram Stories
Андрій Рибак, скріншот: Instagram Stories

Андрій Рибак, скріншот: Instagram Stories
Андрій Рибак, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, друг Олександра Еллерта Андрій Рибак скоро одружується, з Мішиною намагався забути дівчину: "Це сльози щастя"

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Ксенія Мішина показала, які дорослі ігри уподобав її син: "Який час, такі й діти"

Знай.ua писав, Андрій Рибак та Ігор Ласточкін провели експрес-курс з географії для росіянина, який назвав Херсон частиною росії: "Со*амба, на*уй"