Відомий український телеведучий і ресторатор Даніель Салем пожартував, чим викликав багато позитивних відгуків.

Ведучий програми" Зірковий шлях", а нині військовий ЗСУ Даніель Салем пожартував, порівнявши лелек з HIMERS. На фото, яке телезірка розмістив, а Insatgaram він сидить на землі у військовій формі, та дивиться в небо.

Дaніель Салем. Фото: скриншот Instagram
Дaніель Салем. Фото: скриншот Instagram

Перевірено Дивлюся, лелеки, придивився, HIMARS Даніель Салем.

Шанувальники Салема підтримали жарт та продовжили його в безконечних продовженнях, видно, що українці давно так морально не відпочивали, почувши новину та жарт.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Одесит задів за живе, адже стало відомо, що відколи американці поставили українцям зброю, ворожі склади, разом з окупантами просто ніби корова язиком злизала. Палають та вибухають, ніби загарбники завчасно вирішили відзначити новий рік з феєрверками.

Дaніель Салем. Фото: скриншот Instagram
Дaніель Салем. Фото: скриншот Instagram

"Нехай вони літають великими зграями!", "Гарненькі гаджети до нас приїхали", "Це навіть краще", "Якби Himars в нас було штук 100 ми б перемогли, стріляють точно в ціль без похибок", "ЦІ пташки не можуть не радувати". - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Женя Галич з "O.Torvald" та Даніель Салем влаштували гучне "паті" просто в салоні автомобіля.

Як повідомляв "Знай.ua" Даніель Салем запропонував "квартиру" у Херсонській області з видом на Перемогу.

Також "Знай.ua" інформував, що Даніель Салем влаштував змагання з Віталієм Кімом - програв у чисту.