Українська актриса та гумористка "Дизель шоу" Вікторія Булітко нерідко ділиться агресивною та цілком зрозумілою позицією на адресу російських військових та їхнього вищого керівництва.

У Instagram Stories періодично з'являються різні її висловлювання, публікації, які демонструють правду про війну. На цей раз Вікторія Булітко звернулася до популярної героїні двохтисячних років. Йдеться про Масяна, створену художником Олегом Куваєвим.

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

Спочатку вони були студентського віку, але роки йшли і персонажі дорослішали. Зараз Масяня вкотре висловилася проти війни.

"Які на хрін веселощі, коли стільки людей гине", - йдеться в новому ролику під назвою "Санкт-Петербург".

У ньому розповідається історія про те, що нібито Китай напав на росію, повторюючи реальні факти з війни, розпочатої 24 лютого 2022 року. Таким чином, автор хотів показати, яким би було життя тих у Москві, Санкт-Петербурзі, Твері, хто підтримує вбивства мирних українців.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Вікторія Булітко, скріншот: Instagram Stories
Вікторія Булітко, скріншот: Instagram Stories

"Те почуття, коли в мультику більше реальності, ніж у новинах", - пише один із користувачів у коментарях.

Вікторія Булітко ніяк не прокоментувала цю публікацію, лише поділившись нею, щоб шанувальники побачили це.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, яким буде майбутнє путіна та лукашенка: "Їсти хочеться"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Булітко з "Дизель шоу" зворушила Сніжану Бабкіна ніжними словами в особливу дату: "Найцінніша"

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" після обстрілу Кременчука "поховала" путіна і всю росію: "Земля їм бетоном"