Українська співачка та ексучасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" Слава Камінська не збирається найближчим часом приїжджати до України.

Зірка все ще знаходиться з дітьми в Роттердамі, Нідерланди. Зараз у Instagram з'явився новий знімок із ліфта, на якому вона постала не сама. А із чоловіком.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

На фото Слава зі своїм обранцем у зовсім не літньому одязі. Співачка у довгій сукні у зелено-блакитних кольорах, зверху шкіряна куртка, а в руках чорний рюкзак, ключі та, звичайно ж, телефон. На обличчі Слави сонцезахисні окуляри. Зірка ділиться тим, що радіє погоді у Нідерландах, адже вона ненавидить спеку.

"Літо в Нідерландах - ПРЕКРАСНО! І це без сарказму. Я ненавиджу спеку, а тут увечері без куртки ніяк👌🏼 І найкрасивіше👍🏼 прохолодно, як у нас навесні :) Коли я побачила, що кондиціонера в квартирі, напружувалася. А зараз розумію, що він не потрібен від слова зовсім. Із засмагою, звичайно, не склалося", - пише Слава Камінська.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

В історіях Слава часто виставляє фото у дзеркалі ліфта зі своїм коханим. Але про війну в рідній країні практично не згадує.

Нагадаємо, Слава Камінська перетворилася на справжнього "джигіта" і посміялася сама з себе: "Брова на підборідді"

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Камінська показала, як доводить себе до блаженства за допомогою нехитрого пристрою: "Ось якось так"

Знай.ua писав, Слава Камінська розсунула ноги, але хвороба підкралася непомітно: "Не свіже з ринку?"