Юрій Горбунов – відомий український телеведучий, гуморист, продюсер та актор, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей.

Чоловік не зупиняється не один день, залишаючись на зв'язку із шанувальниками щодня. Цього разу у соціальній мережі Instagram чоловік поділився знімком, зробленим із двома красунями. На фотографії присутній модель Playboy, співачка Даша Астаф'єва та руда виконавиця Світлана Тарабарова. Вони опинилися разом недарма, а щоб виступити перед українськими військовослужбовцями.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram

[quote author=""]"Чергова поїздка до наших Захисників та Захисниць з концертом! Скільки мужності, відваги та патріотизму у цих людей! Дякуємо за теплу зустріч та емоції! Дякуємо за простоту та щирість! Слава вам! Слава Україні!", - пише Юрій Горбунов.

На першому кадрі він стоїть посередині. Ліворуч Тарабарова, праворуч Даша Астаф'єва. У коментарях видно написи і тієї, й тієї дівчат із сердечками, адресованими телеведучому.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юрій Горбунов, Сергій Притула, фото: Instagram
Юрій Горбунов, Сергій Притула, фото: Instagram

"Дякую тобі і всій команді", "Давайте влаштуємо їм джихад! Справжнє пекло!", "Дивлюся на наших Захисників, Воїнів - вони найкращі" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юрій Горбунов "проміняв" Осадчу на Тайру, врятовану з полону: "Про свої плани на майбутнє"

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов розповів, де під час війни знаходиться Катя Осадча з дітьми: "Вони то повертаються, то знову їдуть"

Знай.ua писав, Катя Осадча розповіла про цілодобову роботу заради допомоги українцям: "Не маємо права на зупинку"