Кім Кардаш'ян поділилася серією знімків, коли вона допомагала своїй молодшій сестрі Хлої відсвяткувати день народження на розкішному відпочинку.

Відповідні кадри Кім Кардаш'ян розмістили на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що Хлої нещодавно відсвяткувала своє 38-річчя і відлетіла до Терксу та Кайкосу, щоб відсвяткувати свій особливий день.

Її 41-річна сестра Кім поділилася серією знімків із їхньої залитої сонцем поїздки, на яких дует одягнув однакові крихітні чорні бікіні, коли вони хлюпалися у прозорій воді.

Потрібно визнати, що зірковий дует мав майже ідентичний вигляд.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

На першому фото Кім і Хлої випнули стегна, щоб показати свої пропорції пісочного годинника, оскільки їх однакові купальні костюми оголювали більшу частину їхніх тіл.

Сестри-зірки реаліті-шоу теж носили схожі чорні сонцезахисні окуляри, коли вони надулися та кинули знак світу у камеру.

На другому зображенні видно, як вони ходять по ніжному морю, а Хлої піднімає руку до голови, дозволяючи своїм тілам говорити.

Третє зображення було грайливішим: біляві красуні посміхалися, коли Хлої хлюпнула водою в камеру.

Власниця SKIMS Кім написала у підписі: «Хлої вирушає на день народження».

Більше 3,5 мільйонів із 323 мільйонів підписників Кім натиснули кнопку «Подобається», а багато хто також залишив коментарі.

Одна людина прокоментувала: «Близнюки».

Нагадаємо, що Кортні Кардаш'ян показала свої соски у прозорій спідній білизні.

Раніше повідомляв портал "Знай", Кім Кардаш'ян випадково показала, як насправді виглядає її тіло.