Легенда реаліті-шоу Кім Кардаш'ян розповіла, скільки какашок вона з'їла б, щоб виглядати молодшою, незважаючи на те, що в 41 рік у неї все ще нестаріюце обличчя.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

У розмові з New York Times 41-річна Кім підтвердила, що вона «просто могла б» їсти какашки «щодня», якби це змінило її зовнішній вигляд.

«Я спробую будь-що. Якби ви сказали мені, що мені буквально потрібно їсти какашки кожен божий день, і я виглядатиму молодшою, я б змогла. Можливо, лише шматочок. Я не думаю, що зможу з'їсти цілу миску», – розповіла Кім.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Вона зізналася, що «частково пожартувала», але, схоже, не могла позбутися цієї думки, продовжуючи: «Якщо подумати, я б, напевно, з'їла л*йно, якби хтось сказав мені: «Якщо ти з'їси цю миску з какашками кожен божий день, ти виглядатимеш молодшою».

Кім, яка перетворилася на зірку реаліті-шоу з десятизначним статком у своїх власних брендах, не завжди давала найкращі поради щодо харчування.

Також варто нагадати, що зірка піддалася різкій критиці, коли сіла на дієту, щоб влізти в сумнозвісну голу сукню Мерілін Монро "Happy Birthday JFK" вартістю 4 мільйони фунтів стерлінгів на Met Gala.

Кім розповіла, що схудла на колосальні 16 фунтів, щоб мати можливість носити сукню, якій 60 років. Вона його проносила не більше 5 хвилин.

Нагадаємо, що Хлої Кардаш'ян висміяла інтимні місця Кім.