Зірка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія підняла температуру, коли вона виставила напоказ свою фігуру в бікіні, сфотографувавшись на чудовій яхті.

Ці кадри Єва Лонгорія оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

47-річна зірка «Відчайдушних домогосподарок» опублікувала в Instagram кілька чудових знімків, на яких вона відпочиває на яхті під час сімейного відпочинку на Капрі.

На одному спекотному знімку голлівудська зірка виглядала приголомшливо, одягнувши жовтий купальник із двох частин і доповнивши його шикарним капелюхом.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вона підписала свої красиві святкові фотографії «Поза офісом», оскільки вона мала найяскравішу усмішку, коли вона насолоджувалася сонячним світлом.

В іншому карколомному знімку Єва мало що залишила уяві, коли вона ковзнула в розпечене до червоного бікіні і завантажила знімок, на якому вона показує свій прес і чудові форми.

Сторіс Єви Лонгорії: скрін
Сторіс Єви Лонгорії: скрін

Американська актриса також показала, що засмагала оголеною в одному гарячому селфі, і пожартувала: «Знайди собі гарячу дівчину з будиночка, як Марія Браво», коли її подруга була зображена лосьйоном для засмаги, що намилює її.

Вона виглядала чудово красивою в яскравому костюмі-двійці, коли стояла на дивані на розкішній яхті, яку вони найняли для поїздки.

Сторіс Єви Лонгорії: скрін
Сторіс Єви Лонгорії: скрін

Під час сімейного відпочинку її також бачили з чотирирічним сином Сантьяго на руках і проводить час зі своїм чоловіком Хосе Антоніо Бастоном.

Нагадаємо, що Єва Лонгорія у скляній сукні затьмарила всіх на червоній доріжці.

Раніше повідомляв портал "Знай", Вікторія Бекхем показала постільні витівки з Євою Лонгорією.