У співачки I Did It Again Брітні Спірс раптово стався інцидент і вона була змушена звернутися до поліції.

Цю новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

За даними правоохоронних органів, до поліції зателефонували близько 22:00 у вівторок (12 липня) після того, як надійшло повідомлення про те, що білий "Мерседес" заблокував третю смугу руху на південь на автостраді.

Після того, як прибули поліцейські, наречена 40-річна зірка сиділа на задньому сидінні машини.

Вона повідомила поліцейським, що у неї закінчився бензин під час водіння, і її машина зупинилася посеред автостради.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Брітні Спірс: скрін з відео
Брітні Спірс: скрін з відео

Поки каліфорнійський дорожній патруль намагався зупинити рух, поліцейський направив «Мерседес» Брітні на узбіччя, коли машину відігнали у безпечне місце.

Після цього офіцери, як повідомляється, чекали на Брітні, яка була вдячна за допомогу, поки її чоловік Сем Асгарі не прибув, щоб забрати її.

Це не вперше, коли це відбувається з вокалісткою Toxic.

У 2006 році вона їхала шосе Тихоокеанського узбережжя неподалік свого будинку в Малібу зі своїм старшим братом Браяном Спірсом за кермом Ferrari, яка належала її тодішньому чоловікові Кевіну Федерлайну.

Автомобіль «раптово заглох і зупинився посеред транспорту, що мчить», а папараці, які прямували за нею, допомогли відштовхнути автомобіль до узбіччя шосе.

Брітні Спірс і Сем Асгарі, фото: @britneyspears
Брітні Спірс і Сем Асгарі, фото: @britneyspears

Нещодавно Брітні потрапила до заголовків газет, написавши довгий відкритий лист у соціальних мережах, у якому назвала документальні фільми, зняті про її опіку.

Співачка була предметом кількох документів за останні кілька років, у тому числі "Обрамлення Брітні Спірс" на Hulu та "Брітні проти Спірс" на Netflix.

Нагадаємо, що повністю оголена Брітні Спірс показала котячі вигини.