Брітні Спірс знову у справі зі своїми пікантними знімками в соцмережі, де поп-принцеса відразу ж роздяглася для відвертих кадрів.

Відповідну публікацію Брітні Спірс розмістила на своїй сторінці у Instagram.

40-річна поп-принцеса вийшла на платформу соціальних мереж, щоб поділитися знімком зі своїми 41,7 мільйонами підписників, оскільки її вигини посіли центральне місце на пікантному фото.

Брітні позувала лежачою на спині з піднятими руками над головою, коли її обличчя оточували бульбашки, а її волосся майоріло позаду неї.

Вона вигнула хребет, показуючи на камеру кожен аспект свого тіла, але перш ніж отримати бан в Instagram, вона покрила всі заборонені області білими «каракулями».

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Груди Брітні, і нижні регіони були вкриті легким редагуванням.

Потім співачка повернулася спиною і показала свою попку на камеру, коли вона використовувала той самий інструмент для малювання, щоб намалювати велику букву X поверх своєї попи.

Поділившись знімком у Instagram, вона написала: «Продовжуйте плавати… продовжуйте плавати…»

На момент публікації Брітні набрала понад 275 тисяч лайків, оскільки її засипали незліченними компліментами.

Потрібно визнати, що легендарна співачка завжди знала, як привернути увагу.

Нагадаємо, що Брітні Спірс показала, як вона розважається на пляжі топлес.

Раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли, як колишній чоловік Брітні Спірс намагався зірвати її весілля.