Весілля Брітні Спірс і Сема Асгарі було оточене поліцією після того, як її перший чоловік Джейсон Олександр, за якого вона вийшла заміж у 2004 році, порушив невелику церемонію.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Колишній чоловік Брітні Спірс Джейсон Олександр, 40 років, був заарештований і пізніше звинувачений у вторгненні та вандалізмі після того, як різко зірвав її весілля і транслював це в Instagram.

TMZ повідомив, що весілля Брітні з 28-річним Семом Асгарі в Лос-Анджелесі в четвер (9 червня) була перервана Джейсоном.

Перший чоловік 40-річної співачки з'явився на заході без запрошення, знімаючи себе в її будинку в Лос-Анджелесі перед весіллям в Instagram Live.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Брітні Спірс і Джейсон Олександр: скрін з DailyStar
Брітні Спірс і Джейсон Олександр: скрін з DailyStar

Брітні вийшла заміж за свого друга дитинства Джейсона в Лас-Вегасі в 2004 році, але весілля було розірвано через 55 годин.

Джейсон підійшов до служби безпеки на церемонії, заявивши, що його запросила Брітні, і заявив, що вона була його «першою і єдиною» попередньою дружиною.

Перед тим, як послідувало фізичне зіткнення між Джейсоном і охороною, було чутно, як він кричав: "Не кладіть на мене руки" і запитував: "Де Брітні?", ігноруючи команди безпеки.

Джейсон Олександр: скрін з DailyStar
Джейсон Олександр: скрін з DailyStar

"Вона моя перша дружина, моя єдина дружина", - сказав Джейсон службі безпеки, а потім додав: "Я її перший чоловік, я тут, щоб зірвати весілля".

Коли ситуація стала загострюватися, телефон Джейсона завис, і до нього пізніше дісталися поліцейські. Зрештою його затримали.

Капітан Кемерон Хендерсон з офісу шерифа округу Вентура повідомив The Sun: "Ми проводимо розслідування після повідомлень про те, що хтось проник на територію. Я не можу підтвердити, хто підозрюваний, у нас є помічники на місці, які намагаються з'ясувати все прямо зараз".

Крім цього, Джейсон був нещодавно заарештований у Франкліні, штат Теннессі, за порушення порядку охорони і переслідування при обтяжуючих обставинах.

Нагадаємо, що Брітні Спірс показала, як стягує з себе турсики.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Брітні Спірс показала свій танець на тлі екскрементів.