Шанувальники поп-принцеси заповнили соціальні мережі занепокоєнням після того, як Брітні Спірс опублікувала в Instagram ще одне одкровення, коли вона танцювала навколо свого будинку.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Шанувальники Брітні Спірс закликали до подальшого занепокоєння з приводу лідера чарту після того, як вони помітили «собачі какашки» на підлозі її будинку з недавнього поста.

40-річна співачка не любить нічого більше, ніж танцювати навколо свого будинку, демонструючи свої вбивчі рухи, коли вона звивається і перевертається у всьому, що напіводето.

Її останнє одкровення змусило деяких фанатів "занепокоїтися", спостерігаючи, як хітмейкер вальсує перед камерою, а Брітні стягнула свої хіпстерські чорні шорти, хвалячись своїм тілом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

Але багато інших стали "турбуватися" після того, як помітили те, що здавалося безладом від одного з її улюблених вихованців на плитковій поверхні.

Коли співачка Hit Me Baby One More Time розгорнулася на швидкості, її послідовники злякалися, що вона наступить на фекалії на підлозі.

Крім цього, інші пояснили, що це не перше відео, в якому вони помітили екскременти тварини.

Вони сказали: "Боже, будь ласка, вигулюйте собак і будьте більш гігієнічними, я знову бачу какашки на підлозі".

В останні тижні багато легіону відданих шанувальників Брітні мучилися через неспокійну зірку після того, як поп-принцеса 90-х оголосила, що у неї, на жаль, стався викидень.

Нагадаємо, що абсолютно гола Брітні Спірс показала свої соски.