Відомий український гуморист, зірка "Ліги Сміху" Ігор Ласточкін часто ділиться із шанувальниками різними публікаціями у Instagram.

Чоловік не займає мовчазної позиції, а всіляко розповідає всім про гріхи не тільки рашистської урядової верхівки, а й простих громадян, серед яких завжди хтось хоче знайти "хороших" росіян.

Ігор Ласточкін, instagram.com/lastochkin_igor
Ігор Ласточкін, instagram.com/lastochkin_igor

Ігор Ласточкін не мовчить і в тих випадках, коли відбуваються жахливі ракетні обстріли... коли вмирають десятки мирних жителів. Але зараз він спробував поставити на місце одну громадянку, яка почала розмову за повністю знищений Маріуполь.

[quote author=""]"Маріуполь тепер очистився. Відчуття, що цими всіма красивостями, мішурою, парками його осквернили. А тепер через жахливе, страшне він очистився", - каже вона.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube
Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube

— Тьотя Д*ра, за вашою логікою, щоб постіль стала чистою, на неї треба наср*ти і розмазати?

Після неї навіть продемонстрували ролик із колись красивим містом. Голос за кадром казав, що в Маріуполі справді все будувалося, ремонтувалося, але їм це не сподобалося, тому вони вирішили знести цей населений пункт з лиця землі.

Нагадаємо, тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкін пояснив, за що так жорстоко росіяни мстять українцям: "Вони в нужниках тонуть..."

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Ліги сміху" Ігор Ласточкін показав зруйновані окупантами будинки та дітей, які грають на руїнах: "Жахливо"

Знай.ua писав, Андрій Рибак та Ігор Ласточкін провели експрес-курс з географії для росіянина, який назвав Херсон частиною росії: "Со*амба, на*уй"