Alyona Alyona розповіла про свій розпач від того, що не може співати, а скоро концерт

Про це співачка розповіла у сторіс соціальної мережі instagram.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Як відомо зірка зараз за кордоном вже кілька місяців подорожує з благодійними концертами на допомогу Україні. Разом з Яноною Шамаєвою вона залучає європейських зірок до участі в спільних концертах, популяризуючи українську культуру у світі.

Та варто зазначити, зіркам, як і решті українців, які через війну були змушені виїхати з Україна, спершу досить важко за кордоном. Як не крути, вдома все знайоме, рідне, у будь-якій ситуації знаєш до кого звернутися. А за кордоном треба все починати з початку, ще досить важку, у багатьох з'являється розпач.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Вона записала відео, на якому хриплим голосом розповіла про те, що вона в розпачі. В неї щось у бронхах, вона кашляє та не може співати. Та ще й знаходиться вона не вдома, а за кордоном й де шукати тих лікарів, які зможуть допомогти. Зі сльозами на очах вона розповіла шанувальникам:

А шо робить, коли зранку стала і пропав голос і отут в бронхах, коли вдихаєш (кашляє) хочеться кашлять, а в мене післязавтра концерт, я не в Україні"

Alyona Alyona, скриншот: Instagram Stories
Alyona Alyona, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Alyona Alyona привідкрила свій секрет, зачарувавши усіх: "Щось особливе".

До слова, Alyona Alyona в "памперсі" похвалилася опуклим животом: "Там хтось живе".

Раніше ми писали, що Alyona Alyona показала свій пишний коровай: "Ми дивували усіх"