Тіна Кароль вразила романтичним образом, а поруч з нею молоді українські хлопці

Шанувальники опублікували уривок з відео на своєму акаунті в соціальній мережі instagram.

Тіна Кароль, фото Знай.uа
Тіна Кароль, фото Знай.uа

Варто зазначити, що останнім часом Тіна багато подорожувала з благодійними концертами Європою та побувала навіть в Японії. Вона дуже багато спілкується з шанувальниками. А її шанувальники створили окрему сторінку, де публікують світлини її творчості. Вона нараховує 256 тисяч підписників.

Нещодавно співачка провела концерт в Дубліні, та на кілька днів зникла з медійного простору. Мабуть, вона стомилася від безперервної роботи та вирішила перепочити, набратися сил.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Шанувальники не стали докучати зірці питаннями, чому вона не виходить на зв'язок та вирішили пригадати яскраві моменти її творчості.

Вони опублікували кадри з пісні, яку Тіна записала з дуетом з українським гуртом Бумбокс "Безодня". Варто зауважити, що на відміну від Дан Балана, Тіна гармонійно виглядає в компанії українських красенів з гурту.

А сам кліп вийшов задовго до війни, у квітні 2019 року, просте саме його вирішили згадати шанувальники у цей непростий час, може через те, що зараз слова пісні набули нового значення, вони переосмислюються.

У коментарях до відео шанувальники написали:

"Суперпісня, супердует!!!❤️❤️❤️🌹🌹🌹❤️❤️"

"Тіна Кароль і "Безодня". З Тіною хоч на край світла.🔥🙌❤️"

Нагадаємо, українець розкрив таємницю Тіни Кароль про любов до перук - у неї їх більше 10: "Все штучне".

До слова, Тіна Кароль на сцені показала молодого обранця - це на Дан Балан: "Ангели все знають".

Раніше ми писали, що велику брехню Тіни Кароль розкрили, це все несправжнє: "Я завжди думала, як вона зробила таке"