Адель з'явилася на BBC Radio 4, розповівши про негативну реакцію, яка була після відстрочки її проживання в Лас-Вегасі. Вона тепер планує зняти документальний фільм про своє життя.

Цю інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

34-річна співачка нещодавно вразила шанувальників, вперше за п'ять років повернувшись на сцену, щоб очолити фестиваль BST у Гайд-парку.

Напередодні двох вечорів перед заходом вона з'явилася на дисках безлюдного острова BBC Radio 4, розповівши про негативну реакцію після скасування її шоу у Лас-Вегасі.

Вона сказала: "Це було жахливо, і реакція була жорстокою. Кілька місяців я була оболонкою людини".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Адель
Адель

Джерело повідомило The Sun: «Адель відчуває, що вона підвела фанатів через те, як склалися останні 12 місяців, особливо через перенесення її резиденції в Лас-Вегасі в останню хвилину, і бачить у цьому спосіб компенсувати це. Одне можна сказати, напевно, його обов'язково потрібно буде подивитися по телевізору. Незважаючи на те, що всі знають її ім'я, Адель, як і раніше, залишається загадковою особистістю».

Говорячи далі на дисках Desert Island Discs про резиденцію в Лас-Вегасі, володарка кількох премій Греммі згадала, як вона злякалася підвести фанатів, коли організатори не змогли змусити концерти працювати.

Адель, фото the face
Адель, фото the face

Вона зізналася: "Я підтримую це рішення. Я не думаю, що якийсь інший художник зробив би те, що я зробила, і я думаю, що саме тому це була така масштабна історія. Це було схоже на: "Мені байдуже", тощо. Ви не можете купити мене. Ви не можете купити мене нізащо. Я не збираюся робити шоу просто тому, що мені потрібно, або тому, що люди будуть розчаровані, або тому що ми втратимо купу грошей. Я така: "Шоу недостатньо хороше"".

Нагадаємо, що Адель розповіла шанувальникам про свої раптові зміни.