Американський суддя Пенні Азкарат відхилила прохання Ембер Херд про неправильний судовий розгляд у справі з Джонні Деппом.

Відповідну новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Суддя відповів на кілька клопотань після судового розгляду, зроблених командою юристів пані Херд.

Адвокати Херд оскаржили вердикт на тій підставі, що один із семи присяжних, які ухвалили рішення у справі, ніколи не був викликаний як присяжні, тому судовий процес у справі про дифамацію має бути проведений повторно.

Минулого тижня адвокати Херд подали документи, в яких стверджувалося, що «нещодавно виявлені факти та інформація» про присяжне означають, що вердикт, що набув широкого розголосу, має бути визнаний недійсним.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Вони сказали, що один із тих, хто спочатку був викликаний до складу присяжних, 77-річний чоловік, не з'явився і був замінений його сином, який носить те саме ім'я і живе за тією самою адресою.

Ембер Херд, фото 24 канал
Ембер Херд, фото 24 канал

Її команда також стверджувала, що вердикт не був підтверджений доказами, поданими в ході судового розгляду, стверджуючи, що присяжні не змогли зосередитись на наслідках статті Washington Post, довкола якої обертався судовий процес.

Суддя Азкарат сказав, що питання про присяжних не має значення, і що Херд не може довести, що вона була упередженою.

Суддя відхилив її заяву і сказав, що перемога Деппа в суді залишилася, а присяжні ухвалили «компетентне рішення».

Вона сказала: «Присяжного перевірили, засідав за всіх присяжних, радився і виніс вердикт. Єдиним доказом перед цим судом є те, що цей присяжний і всі присяжні дотримувалися своєї присяги, інструкцій та наказів суду. Цей суд пов'язаний з компетентним рішенням присяжних».

Депп виграв позов проти Херда у гучному цивільному процесі, який розпочався 11 квітня і завершився 1 червня.