Українська співачка, екссолістка поп-дуету "Алібі" та телеведуча Анна Завальська зараз активно допомагає рідній країні у війні з російськими окупантами, виступаючи на благодійних концертах, але й не забуває радувати шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram.

Анна Завальська знайшла час, щоб відвідати із сином Іллею виставку італійських стріт-арт художників під назвою Banksy & Friends. Картини присвячені трагічним подіям в Україні, і співачка зазначила, що люди підтримують її рідну країну в усіх куточках світу.

Скріншот із Instagram, Анна Завальська
Скріншот із Instagram, Анна Завальська

Зірка вирішила піти на висівку і хоч якось відволіктися після новин про обстріл Вінниці, куди окупанти знову скинули свої ракети. Як відомо, того дня, в центрі міста, загинуло безліч мирних людей, і Завальська заявила, що через це вона ледь не захлинулась від розпачу і їй було важко дихати.

"Так, світ підтримує Україну скрізь, але…. Але… але… поки війну не вдалось зупинити і страшні втрати щодня вбивають нас морально і фізично…" - написала Анна.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Також вона поділилася жахливою статистикою від українського джерела щодо злочинів рашистів по відношенню до безневинних дітей.

Нагадаємо, сестрам Завальським із гурту "Алібі" довелося тікати від війни в Україні з дітьми на руках: "Розуміємо, що всі відчувають"

Як повідомляв Знай.ua, Регіна Тодоренко після небезпечної вагітності народила, відзначилися Лазарєв та Соловйов: "Ще один бандерівець та фашист"

Також портал Знай.ua писав, що подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталія Денисенко рятувала сина, що задихається, з підвалу: "Я зірвалася, я ридала"