Брітні Спірс поділилася своїм переможним голосом "Греммі" вперше за дуже довгий час у п'ятницю, 15 липня, коли вона звернулася до соціальних мереж, щоб заспівати нову версію свого хіта 1998 року "Baby One More Time".

"Це я вчора прала і сортувала одяг... Я дуже давно не ділилася своїм голосом... може бути, занадто довго" , - почала 40-річна Спірс свій довгий підпис у Instagram до кліпу, на якому діва співає у тьмяно освітленій кімнаті під час відпочинку від деяких домашніх справ.

"І ось я граю у себе вдома з іншою версією "Baby"" , - додала вона.

Брітні Спірс: зображення з відео
Брітні Спірс: зображення з відео

Далі вона пояснила, як сильно вона хотіла випустити оновлену версію треку з її однойменного дебютного альбому, який став платиновим.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Я просила те, що хотіла протягом 14 років - іншу версію "Baby"... Але команда сказала "Ні"... Вони зруйнували її для мене, зганьбили мене і змусили мене почуватися абсолютно ніким" , - поскаржилася співачка.

Брітні також розповіла, що вона відчуває по відношенню до сім'ї, яка довгі роки контролювала її кар'єру, фінанси та особисте життя.

"Як я вже говорила, вони відібрали у мене права. Мою жіночність було зруйновано."

Побачивши сумні спогади Спірс, багато шанувальників підтримали співачку. У коментарях слухачі ностальгують по кліпу з Брітні у шкільній формі та просять зірку випустити акустичну версію пісні.

Нагадаємо, що поліцейські змушені рятувати Брітні Спірс серед білого дня: опинилася на задньому сидінні.

Раніше ми повідомляли, що Брітні Спірс зірвала з себе все для оголеного шоу: показала свої приховані "активи" спереду та ззаду.