Переможець "Холостячки" Андрій Задворний поділився думками щодо перемоги України над ворогом та подальшої долі нашої країни.

Андрій Задворний зараз досить популярний у соцмережі Instagram. Він часто публікує цікаві знімки та дописи, цього разу Андрій нагадав українцям, що потрібно для того, аби змінити країну після війни.

Андрій Задворний. Фото: скриншот Instagram
Андрій Задворний. Фото: скриншот Instagram

Треба прийняти той факт, що життя "як раніше" вже ніколи не буде. В наших силах зробити, щоб наша демократія розвивалась, держава ставала сильнішою, а суспільство свідомішим своєї ролі в тому. Кожен українець важливий для цих процесів, без нього вони не відбудуться. Андрій Задворний

Для ілюстрації Андрій розмістив фото у жовто-блакитній кофті, накинутій на плечі, та лукаво усміхнувся.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Андрій Задворний. Фото: скриншот Instagram
Андрій Задворний. Фото: скриншот Instagram

У коментарях Андрія підтримали та висловили свої думки щодо перемоги:

"Я вірю, що буде краще. Така впевненість в цьому, що навіть сама в шоці. Ми обов'язково переможемо ту нечисть і відбудуємо нашу чудову державу🇺🇦 Тримаємо стрій! Разом до перемоги", "Як раніше вже не буде - буде ще КРАЩЕ!", "Гарний", - написали шанувальниці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Задворний з "Холостячки" пояснив, чому важливо відпочивати під час війни.

Як повідомляв "Знай.ua" Андрій Задворний заінтригував історією про невзаємне кохання з дівчиною.

Також "Знай.ua" інформував, що колишній Огнєвіч Задворний "заступився" за Дорофєєву та Кацуріна, назвавши їх ідеальною парою.