Частина українців змогла адаптуватися до того, що в нашій країні йде постійна повномасштабна війна і вже вчиться (чи навчилася) жити в таких умовах.

Але є й ті, хто не може звикнути до такого, скільки б не минуло часу. Найголовніше в такій ситуації – не починати песимізувати ситуацію та сумувати.

День незалежності, фото: Facebook Вадим Карп'як
День незалежності, фото: Facebook Вадим Карп'як

Підтримувати бойовий дух допоможе одна порада, якою свого часу скористалася ведуча проекту "Аферисти в сітях" на Новому каналі Олена-Крістіна Лебідь.

"Щодня я завзято вірила (і досі вірю), що ми непереможні! Що наші ЗСУ – надлюди та герої всі без винятку! І навіть прислухалася до однієї поради психолога, як треба переключити себе зі стану постійного стресу в стан "все буде добре" — спланувати для себе щось таке, чого станете дуже чекати. І знайти для цього якийсь символ або предмет, який постійно нагадуватиме про це хороше, — зазначила Олена-Крістіна. — Я чекаю на день нашої перемоги. Купила для цього жофту вишиванку Щоранку, коли відкриваю шафу, посміхаюся, побачивши її, бо знаю, що одягну в найважливіший день! І він обов'язково скоро настане!"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Youtube
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Youtube

Втім, такий бойовий настрій з'явився у Лебідь не одразу — перші дні повномасштабного наступу росії були надзвичайно важкими для неї.

"Падала духом щоранку. Знаєте, є такий мем - "Я - щовечора: "Не сумуємо! Вище ніс!" Я – вранці: "Це капець". Адже щоранку начебто й тішилася, що вночі не прибило ракетою, але…. Включаєш новини… І це капець, — додала ведуча Нового каналу. — Бо дізнаєшся, що хтось цього ранку вже не прокинувся. І серед них – діти. І це мирне населення. Як і я, люди лягали спати в ліжко… Щоб ніколи не побачити новий день. Жах! Нескінченний біль.

Нагадаємо, що ведуча "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь побалувала свою улюбленицю, а от про Розенка "забула".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь із "Аферисти в сітях" вирвала ручку з дверей: "Прийшла з подарунком, трохи божевільна".