Модель Емілі Ратаковські розлучилася зі своїм чоловіком Себастьяном Беаром-МакКлардом після чотирьох років шлюбу, і повідомлення припускають, що саме вона вирішила розірвати стосунки.

Цю новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Згідно з PEOPLE, 31-річна Емілі та 34-річний Себастьян оголосили про розірвання шлюбу, а джерело, близьке до пари, повідомило виданню, що це було рішення моделі, сказавши: «Вони нещодавно розлучилися. Це було рішення Ем».

Вони додали: «У неї все гаразд. Вона сильна та зосереджена на своєму синові. Їй подобається бути мамою».

Пара вперше зав'язала романтичні стосунки у 2018 році після того, як вони були помічені у затишному образі у День святого Валентина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Актриса «Зниклої» та продюсер одружилися на церемонії в будівлі суду в мерії, лише за кілька тижнів після того, як вона вперше оприлюднила свої стосунки.

У березні 2018 року джерело повідомило Us Weekly, що колишня пара знала один одного «багато років», перш ніж закохалася, додавши: «Всі вони були у групі друзів… Він не був незнайомцем».

Емілі Ратаковські та Себастьян Беар-МакКлард: скрін із соцмережі
Емілі Ратаковські та Себастьян Беар-МакКлард: скрін із соцмережі

Пізніше того ж року Емілі підтвердила це під час виступу на Busy Tonight, сказавши: «Ми знали один одного давним-давно, і він любить жартувати: «Так, усі думають, що ми швидко одружилися».

Під час виступу на «Вечірньому шоу» з Джиммі Феллоном у головній вона сказала: "Він зробив мені пропозицію у таверні Мінетта, і у нього не було кільця, тому я подумала, ммм, ні", — пояснила вона, перш ніж додати: "А потім він запропонував мені обручку. Це було дуже романтично".

У жовтні 2020 року красуня підтвердила, що вагітна, а у березні 2021 року народила сина на ім'я Сільвестр.

Причини їхнього розриву вже почали спливати на поверхню: з'явилися чутки, що Себастьян змінював моделі Sports Illustrated.

«Так, обманув. Він серійний шахрай. Це грубо. Він собака», - повідомило джерело Page Six.

Нагадаємо, Емілі Ратковські повністю роздяглася для відвертого показала.