Актриса і модель Емілі Ратаковські ризикнула всім і привела своїх шанувальників у сказ після того, як вона опублікувала фото топлес в соцмережі.

Відповідну публікацію Емілі Ратаковськи розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Супермодель виглядала абсолютно неймовірно, тримаючи груди обома руками і спокусливо дивлячись в об'єктив камери.

Її приголомшливі локони були дико скуйовджені на її обличчі, а її макіяж виглядав природним.

Це не вперше, коли лондонська модель оголюється перед своїми підписками.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Минулого тижня у фанатів піднялася температура після того, як вона опублікувала свою оголену фотографію поряд зі своїм собакою.

Красуня-брюнетка, 31 рік, була помічена у пікантному позуванні, коли вона лежала на барвистому килимі та грайливо імітувала позу свого собаки, коли вона сяяла на камеру.

Її зухвалий знімок продемонстрував її персикову попку, коли вона скопіювала грайливу позу свого чотирилапого друга, який підняв лапи, розтягнувшись на підлозі.

Багато хто припустив, що чоловік люблячої мами, кінопродюсер Себастьян Беар-МакКлард, був відповідальний за пікантний знімок, зроблений у їхній вітальні.

Щаслива пара, яка пов'язала себе узами шлюбу ще у 2018 році, як правило, поводиться стримано та рідко публікує повідомлення один про одного у соціальних мережах.

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи відстовбурчила ідеальну голу попу на камеру.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Емілі Ратаковськи показала зухвалі танці без ліфчика.