Українська співачка Наталія Могилевська присвятила повідомлення померлій телеведучій та актрисі Руслані Писанці, де згадала, як вона була світлою, життєрадісною людиною.

Народна артистка України згадала шоу "Танці зі зірками", де працювала і Писанка. На фото молоді актриса театру та кіно Руслана Писанка, співачка Наталія Могилевська у танцювальній сукні, танцюрист Влад Яма, нині Президент України Володимир Зеленський із вусами, а також співак Віталій Козловський у костюмі пірата.

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

"Всі говорили про те, як ми працювали із Зеленським і скільки часу присвячували танцям, але найбільше в ті дні працювала Руся", - пише Могилевська.

Руслана боролася з вагою, але продовжувала творити на підборах, незважаючи на її високе зростання. Наталія Могилевська вважає, що це був справжній подвиг з боку Руслани Писанки та справжній героїзм.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

"Її благородний і добрий вихід із проекту був по-справжньому королівським. Королевою неможливо стати, королевою народжуються. Справжня шляхетність, внутрішня сила, божественний талант і іскрометний гумор – рідкісні якості як для однієї людини. Світла пам'ять", - згадує Наталя.

Нагадаємо, Наталія Могилевська з букетом квітів у тунелі метро торкнулася фанатів: "Тримаємося разом"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталю Могилевську оточили захисники з ЗСУ, є до чого причепитися: "Усю війну одне й те саме"

Знай.ua писав, Наталія Могилевська показала Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в юності: "Залізний генерал"