Актор та співак Андрій Данилко, який полюбився глядачам як Вєрка Сердючка, розчулив серця шанувальників рідкісним фото юності, яке опублікував на сторінці соціальної мережі instagram

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Як відомо, 19 липня сумна звістка облетіла соціальні мережу та ЗМІ - у 56 років пішла з життя відома українська акторка та телеведуча Руслана Писанка. Про свою хворобу зірка не розповідала, лише відомо, що на початку війни Руслана вирушила до Німеччини на лікування.

Смерть Руслани Писанки стала шоком для всіх українців, в тому числі для зірок українського шоубізнесу. Вони не стримують емоцій від цієї трагічної новини. Багато відомих людей опублікували спогади з Русланою Писанкою, а також висловили слова співчуття в соцмережах.

Андрій Данилко пригадав, якою Руслана була 25 років тому. Він розмістив рідкісне архівне фото, на якому він ще зовсім юний стоїть поруч з вже тоді відомою Русланою. Вони ніжно обнялися перед камерою. На той момент Андрію було 24 роки, Руслані 32.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Світлину він підписав так:

"Руся, твоя "Погода" завжди була сонячною… Сьогодні дощ💔💔 (Фото 1997 р.)"

У коментарях шанувальники висловили співчуття та написали:

"Плачу від цієї звістки. Плаче погода. Руслана для мене була взірцем жінки-борця, жінки, яка ламала стереотипи й повсякчас доводила, що вона найкраща. 😢😢😢"

"Боже, які ви гарні обоє. Світла пам'ять Руслані, це мій світлий спогад про дитинство !"

Нагадаємо, Козловський, Бурмака, Гордєєв, Рудницька ридають через смерть Руслани Писанки: "Стала своєю у кожному українському домі".

До слова, подружка Мішиної Наталка Денисенко ридає по колезі Руслані Писанці з "Кріпосної": "Господи, це правда".

Раніше ми писали, що померла Руслана Писанка: акторці і телеведучій було лише 56.