Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький не залишається осторонь і бере активну участь у зборі коштів для потреб української армії.

З цією метою він регулярно розповідає цікаві життєві історії, публікуючи їх на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук. Не забуваючи нагадувати українцям про збір коштів для ЗСУ.

Цього разу Тарас Стадницький виклав випадково почуті діалоги українців. В одному з яких жінка поділилася своїми побоюваннями, а також чутками, стосовно планів кремля.

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy

- кажуть, з 1 серпня будуть сильно бомбити - каже пані в черзі.
- хто каже? де будуть бомбити? - питаю.
- я ніц не знаю, чого ви до мене вчепилися? - пані невдоволено відвертається в бік
***
- доця, що ти робиш? - питає мама в 3-річної (плюс-мінус) малої, яка суне іграшковому зайцю в рота запальничку.
- мама, він хоче курити! - відповідає мала.
- доця, курити то шкідливо!
- так ти не мені то кажи - зайцеві кажи
***
- я ненавиджу дитячі майданчики - каже підліткового віку дівчинка, гуляючи з мамою і молодшою сестрою.
- так, не морочте мені голову, - мама відривається від смартфона, - або гуляєм, або закриємся і будем сидіти в квартирі!
- а ми нікуди і не хотіли йти - тихенько бурмоче менша

Скріншот: facebook.com/taras.stadnytskyy
Скріншот: facebook.com/taras.stadnytskyy

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" зізнався, як залишив Сергія Притулу без частини грошей: "Давайте з вами домовимося..."

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" згадав витівку своєї 98-річної бабусі перед священником: "Цілеспрямована панянка"

Також "Знай.ua" писав, Тарас Стадницький розповів, яку несподівану суму для ЗСУ отримав від простого українця: "Непомітні атланти"