Американська акторка, виконавиця ролі агента ФБР, судово-медичного експерта Дейні Скаллі у серіалі "Цілком таємно" (англійською X-files) Джилліан Андерсон активно спілкується з шанувальниками

Джилліан Андерсон, фото: скрин відео
Джилліан Андерсон, фото: скрин відео

Нещодавно вона опублікувала в twitter досить незвичні природні явища, які за формою нагадали статеві органи чоловіка та жінки.

Варто зазначити, що акторка досить часто з'являється на публіці. Не так давно папараці засняли її на відпочинку. Фотографи зняли зірку "Секретних матеріалів" на відпочинку з бойфрендом Пітером Морганом в Італії. Пара насолоджувалася чудовою погодою під час романтичної прогулянки на яхті Середземним морем. На акторці був лише купальник та бриль. Джилліан вкотре довела шанувальникам, що в неї ідеальні форми.

Цього разі акторка змусила замислитися над там, яка різноманітна на наближена до людини природа. Вона розмістила хвилі води у формі чоловічого пеніса, а поруч озеро, яке нагадає жіночі статеві органи та запитала:

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

"Трохи літнього дійства?"

Її публікація забрала понад 3500 лайків, коментарі акторці залишили 60 підписників, а ще 296 осіб поділилися публікацією.

Своєю чергою, у відповідях, підписники теж вислали фото природних рельєфів та навіть хмар, яки за формою нагадують статеві органи людини.

Раніше ми писали, що у Голлівуді серіал "Друзі" визнали найкнові "Секретні матеріали" популярніші, ніж 14 років тому

До слова, нові "Секретні матеріали" популярніші, ніж 14 років тому

Раніше ми писали, що вони серед нас: вчені розкрили секретні матеріали про НЛО.