Українська актриса "Дизель шоу" Вікторія Булітко поділилася постом із картиною невідомого художника у Санкт-Петербурзі.

Картина називається "Мить - криваво-червона історія, в якій ми живемо". Для цього пейзажу було використано такі матеріали: багет, заморожений свіжий фарш. На фарші намальована велика англійська літера Z.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Під час відкриття виставки картина почала танути. Значення картини, як ви, напевно, вже здогадалися полягає в тому, що фарш з буквою Z - це російська армія, що просто гниє і стирається з лиця землі. Це не дивно, адже в нашій країні російських військових уже давно називали "фаршем", просто тому, що вони виконують божевільні накази і йдуть на вірну смерть, після якої ні про який героїзм не йдеться. Про них одразу ж усі забувають.

Вікторія Булітко, скріншот: Instagram Stories
Вікторія Булітко, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Мистецтво, фото: Instagram
Мистецтво, фото: Instagram

Мистецтво, фото: Instagram
Мистецтво, фото: Instagram

"Шедевр", "У нього з'явилися очі", "Як у нашому житті тепер", "Наприкінці, фарш, що впав, повинен був бути під'їдений голодними дворнягами, а полотно залишитися начебто знову чистим, але з ледь помітними бурими розлученнями, які не вивести і не відпрати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" поділилася спогадами, як просиділа до світанку з Русланою Писанкою: "Знаю, ти зараз закриваєш небо"

Як повідомляв "Знай.uа", Єгор Крутоголов з "Дизель шоу", показав себе справжнім татком перед чужою дружиною: "Скучила..."

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" висміяла суворі реалії життя у "великій і могутній" росії: "Без коментарів"