Пара Серкан та Еда стала справжнім символом кохання у сучасних дівчат. Вони із завмиранням серця дивилися кожну серію турецького серіалу "Постукайся в мої двері" і спостерігали за розвитком відносин архітектора та квіткарки, яка стала успішним ландшафтним дизайнером.

А скільки ж було радості, коли шанувальники "ПВМД" дізналися про те, що виконавці головних ролей - Керем Бюрсін та Ханде Ерчел - разом і в реальному житті. Поки всі готувалися до весілля, улюбленці публіки встигли розбігтися. Ханде відписалася від Керема, видалила (або приховала) всі фото з турецьким красенем, а її колега за новим серіалом взагалі сказав, що у них почалися стосунки.

Ханде Ерчел. Фото: YouTube
Ханде Ерчел. Фото: YouTube

Злі язики говорили, що Ерчел зав'язує романтичні стосунки з кожним зі своїх колег по серіалу, щоб підвищити рейтинги картини. Ну, а вперті шанувальники ХанКер (як мило називали цю пару) уперто шукали докази того, що пара все-таки разом. Хто шукає, той знайде... так сталося цього разу.

Ханде Ерчел і Керем Бюрсіню Фото: Кінотека.
Ханде Ерчел і Керем Бюрсіню Фото: Кінотека.
Ханде Ерчел і Керем Бюрсіню Фото: Кінотека.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Справа в тому, що Бюрсін досі підписаний на акаунти Ерчел. При цьому всі його нові знайомі одразу починають стежити не лише за його сторінкою, а й за сторінкою його ексобранки.

Також підтверджують факт стосунків та кілька особистих поїздок Ерчел. Наприклад, нещодавно вона вирішила відвідати футбольний матч, який проходив у Стамбулі. І на гру акторку відвіз власний водій Бюрсіна.

Варто зазначити, що самі актори ще жодного разу привселюдно не підтвердили свій розрив. З боку актора з публікою розмовляв лише його менеджер, а Ерчел взагалі залишила шанувальників без жодних коментарів.

Саме тому шанувальники сходяться на думці, що пара вирішила будувати свої стосунки потай від сторонніх очей.

Ханде Эрчел та Керем Бюрсин, скріншот з відео
Ханде Эрчел та Керем Бюрсин, скріншот з відео

Нагадаємо, що Керем Бюрсін з "Постукайся в мої двері" розповів правду про особисті стосунки.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел зізналася, чого очікує від Керема Бюрсіна.

Також стало відомо, що Мелек із "Постукайся в мої двері" зачарувала милою посмішкою, фанати у захваті.