Коли її запитали про те, як ЕКЗ вплинуло на її шлюб, 36-річна Мургатройд поділилася, що вона і 42-річний Чмерковський, як і раніше, міцні, незважаючи на їхню боротьбу з фертильністю.

"Ви чуєте жахливі історії про це - шлюби розпадаються і таке інше. Це досить драматично, але до цього справа не дійшла, - сказала вона. - Але так, були часи, коли я думала: "О, чорт забирай, я не можу повірити, що роблю це". Але, щиро кажучи, у нас все добре. Це шлях для нас".

В інтерв'ю Entertainment Tonight дружина головного героя 1 сезону шоу "Холостяк" Макса Чмерковсого розповіла про візит із екстракорпорального запліднення і зізналася, що все йде добре.

Максим Чмерковський з сім'єю, фото: Peta Murgatroyd
Максим Чмерковський з сім'єю, фото: Peta Murgatroyd

"Ми дуже схвильовані. Ми ніби на останній стадії цього. Мабуть - схрестимо пальці - вагітність досить скоро", - сказала схвильована Піта.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Чмерковський, однак, визнав, що спочатку він був не в захваті від публікації їхньої історії ЕКЗ в соціальних мережах.

“Я скептично ставився до її відкритості і [запитав]: “Наскільки відкритими ми хочемо бути?” Тепер я розумію, що причина, через яку люди борються з цим, полягає в тому, що це таке табу, щоб говорити [про це]". — пояснив він.

"Багато людей повинні розуміти, що, можливо, ви втратите велику частину драми, якщо ви знатимете, що це варіант".

Тим часом Мургатройд вважала, що відкритість щодо ЕКЗ допоможе позбавитися будь-якого сорому навколо нього.

Піта Мергатройд, дружина Максима Чмерковського на ЕКО
Піта Мергатройд, дружина Максима Чмерковського на ЕКО

Нагадаємо, що у родині судді проєкту "Танці зі зірками" Макса Чмерковського сталося велике горе, малюків більше немає .

Раніше ми повідомляли, що фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко пробила дно і вирішила безкоштовно розважити росіян .