Відомий український співак Макс Барських, який повністю відмовився від російського репертуару та перейшов на українську мову, розповів, яких повідомлень чекає найбільше щодня.

Макс Барських розмістив на своїй сторінці в Instagram перший сюжет з документального фільму Алана Бадоєва "Довга доба" та розповів про свої мрії та сподівання.

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

Кожного дня, гортаючи стрічку новин, я з особливим трепетом шукаю в повідомленнях одну єдину фразу "Херсон звільнено від окупантів". Це місто ще донедавна було сповнено неймовірної краси та дитячого затишку, це місто, якому я багато чому завдячую. Макс Барських.

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Музикант розповів, що через окупацію, Херсон перетворився на біль, сльози, зруйновані долі. Проте він не втрачає надії таки прочитати позитивні новини з Херсону.

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

Це епіцентр надії та незламної жаги до життя і свободи. Я вірю, що найближчим часом перемога за нами. Бо вона завжди обирає ту сторону, де живе любов! Макс Барських

Також Макс розповів, що пишається своїм другом Аланом Бадоєвим, який створив неймовірний фільм про війну.

Пишаюся своїм другом Аланом Бадоєвим, та його командою, які роблять надзвичайний проєкт про війну в Україні "Довга доба". Долучитися до створення документального фільму може кожен.

Нагадаємо, ми писали, що Макс Барських показав українців, які ризикуючи життям тікають з-під окупації і спробував достукатися до росіян.

Як повідомляв "Знай.ua" Макс Барських змусив плакати зірку "Жіночого кварталу" Катю Нікітіну.

Також "Знай.ua" інформував, Макс Барських поділився радістю після події, на яку чекав усі місяці війни.