Співачка з Нешвілла Шонка Дукуре померла у віці 44 років, лише через місяць після її дебюту в кіно у фільмі «Елвіс». Повідомляється, що актриса була знайдена одним із її маленьких дітей у її квартирі.

Цю новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Актриса нещодавно дебютувала у новому фільмі Елвіса Преслі і була знайдена мертвою у своїй квартирі в Нешвіллі, штат Теннессі.

У новому біографічному фільмі про Елвіса, який вийшов минулого місяця, Шонка зіграла блюзову співачку Біг Маму Торнтон.

За даними поліції Нешвілла, її знайшли мертвою в спальні своєї квартири в Антіохії, яку вона ділила зі своїми дітьми.

Популярні новини зараз
На 1000 грн дорожче: тепловики визначились із тарифом для населення Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Актриса Елвіса Шонка Дукуре померла у віці 44 років: скрін з відео
Актриса Елвіса Шонка Дукуре померла у віці 44 років: скрін з відео

Повідомляється, що її дитина побігла до сусідів за допомогою, і їм зателефонували до служби 911.

Вони додали, що в її смерті немає підозр про нечесну гру, хоча слідчі чекатимуть на звіти про розтин, перш ніж встановлювати причину смерті.

Шанувальники та колеги по фільму звертаються до соціальних мереж, щоб віддати шану актрисі та співачці, а мер Нешвілла Джон Купер оплакує її смерть у твіті.

Він поділився співчуттями близьким Шонки і написав: «Її потужний голос і артистизм житимуть у її музиці, і ми вшановуємо її пам'ять цього сумного дня».

Актриса Елвіса Шонка Дукуре померла у віці 44 років: скрін із Instagram
Актриса Елвіса Шонка Дукуре померла у віці 44 років: скрін із Instagram

Один убитий горем фанат поділився молитвою за близьких Шонки у Твіттері.

Вони написали в Твіттері: «Смерть Шонки Дукуре так несамовита. Більше ніж просто гарний голос... вона була мамою двох дітей. Господи, будь ласка, огорніть її дітей та близьких любов'ю та зціленням».