50 Cent продюсує та грає головну роль у новому похмурому сатиричному фільмі «Будинок навичок» режисера Джоша Столберга. Фільм настільки кривавий, що член знімальної групи, що нічого не підозрює, втратив свідомість.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Новий фільм присвячений соціальним мережам і культурі впливових осіб, і є непохитним поглядом на славу і на те, що нові знаменитості готові зробити для її досягнення.

Поряд із 50 Cent, у проекті бере участь зірковий склад зірок соціальних мереж, у тому числі Брайс Холл, зірка TikTok, зірка Life Itself Кейтлін Кармайкл, а також ікона UFC Пейдж ВанЗант.

Але проект настільки кривавий, що оператор знепритомнів на знімальному майданчику.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Режисер фільму Джош Столберг відомий своєю роботою над іншими проектами, включаючи написання «Пили» та «Спіраль: з книги пили» та «Піраньї 3D».

Схоже, він підтвердив цю новину, написавши у соціальних мережах: «Ура! Ми знімали сцену вбивства минулої ночі, і операторові стало так тошно, що він знепритомнів, а камера впала на землю. Довелося зупинитись на 1/2 години. Зараз він гаразд, але... потрібно приготуйся до божевільного л*йна!»

Американський сайт пліток також повідомляє, що легенді голлівудських спецефектів Стіву Джонсону приписують створення жахливої ​​сцени, яка спричинила 30-хвилинну затримку.

Раніше він також працював зі Столбергом над двома останніми фільмами франшизи Пила, і повідомлялося, що пара хоче змінити правила жанру.

Суперзірка-репер скористався соціальними мережами, щоби висловити своє захоплення новинами, одночасно похваливши режисера фільму.

Фідді написав у Твіттері: «Божевільна ніч, один з наших операторів знепритомнів на 30 хвилин. Не міг збагнути, наскільки це було реально».

Нагадаємо, що у мережі озвучили новий акторський склад культового фільму Крик.