У своїй новій книзі "Revenge" Том Бауер докладно розповів, як 40-річну герцогиню Сассекську було запрошено у поїздку в січні 2016 року агентством World Vision Canada для участі у фільмі, присвяченому благодійній роботі з будівництва колодязів в африканській країні.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Однак Бауер стверджує, що Меган прилетіла в Руанду першим класом, її супроводжував фешн-фотограф Габор Юрина, а також вона мала власного перукаря і візажиста.

Бренда Сурмінські, продюсерка, яка мала знімати поїздку, більше не могла їздити в Руанду, і натомість до групи приєднався канадський оператор.

Меган Маркл в Руанді
Меган Маркл в Руанді

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Однак Бауер, який зізнається, що розмовляв з людьми, які не були близькими Меган для своєї книги, стверджує, що після зйомок з дітьми, які грають з водопровідним краном, Меган "зникла" з Юріною, щоб сфотографуватися з деякими з дітей.

Він написав: "Наприкінці Сурмінська була спантеличена. Знаменитості, що використовують занедбане африканське село, як тло для модної фотосесії, були "дивовижними".

Герцогиня Сассекська не прокоментувала твердження у книзі.

За словами Бауера, зв'язок між герцогинею та благодійною організацією виник через рекламне агентство KBS після того, як Метт Хассел, креативний директор у Торонто, припустив, що вона буде "ідеальною" для просування WVC.

Він написав, що Сурмінські поговорила з Меганом всього "30 хвилин", перш ніж актриса погодилася просувати проект з будівництва колодязів у бідних селах.

Меган Маркл: скрін з відео
Меган Маркл: скрін з відео

Продюсерка фільму Сурмінські більше не могла їздити до країни, і натомість Меган прибула з командою керівників відділу маркетингу World Vision та канадським оператором.

Бауер написав, що після зйомок з дітьми, які грають із чистою водою, Меган "зникла" з фешн-фотографом.

Він написав: "Юріна годинами фотографувала ідеально причесану акторку, яка обіймала, тискала і посміхалася сільським дітям" .

Меган Маркл у Руанді, кадр із відео
Меган Маркл у Руанді, кадр із відео

Нагадаємо, що Меган Маркл закотила черговий скандал : використала принца Гаррі для самореклами.

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі "злив" свою особливу жінку і це не Меган Маркл, тепер потрібні гроші від Netflix.