Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору показав, як балує свою дружину. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора частенько радує шанувальників новими фото та відео з життя, а також нерідко піднімає настрій курйозними публікаціями. Цього разу шоумен вирішив показати, як здійснює мрії своєї дружини Наталії.

Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram
Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram

Так, на відео Дядя Жора сидить в автомобілі разом із дружиною і каже, що як вона і хотіла, він привіз її в дороге місце. Дружина максимально дивується, адже замість розкішного ресторану чоловік привіз її на заправку, де й вирішив влаштувати "лакшері" відпочинок. З огляду на ціни на пальне відвідування такого закладу справді обійдеться у кругленьку суму.

"Продовжуємо нести позитив. Учора НБУ відпустив курс долара... На що чекати?)) Є ще варіанти?", - підписав відео гуморист.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальників дуже повеселив ролик і вони відзначили, що цього року поїздка на заправку обійдеться не дешевше відпочинку на знаменитих курортах.

"Такі зараз дорогі місця, а не ті ваші Балі Шмалі", "Цьогорічна відпустка", "100%", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора вирішив розібратися з "нескінченним числом" Арестовича: "Раніше всі думали, що".

Також наш портал інформував, Наталя Могилевська заспокоїла малюток та дорослих, щоб не було біди: "Відразу відчувається".

Крім того, наш портал повідомляв, Дантес зізнався, як обблював Надю Дорофєєву прямо в ліжку: "Роблю це різко".