Володимир Зеленський - Президент України, колишній гуморист та учасник "Кварталу 95", віддавши потім головну роль Євгену Кошовому, своєму найкращому другу.

Вони досі підтримують теплі стосунки та навіть спілкуються. "Лисий" комік часто пише главі держави, але не як до верховного головнокомандувача, а як до близької людини, товариша. А зараз ми покажемо вам кумедний ролик із часів, коли Зеленський ще виступав у "Кварталі 95". На відео знято цікавий ритуал між Володимиром та Євгеном Кошовим. Хоча, можливо, він здається таким через екран... адже, насправді, це не зовсім приємно.

Володимир Зеленський, Євген Кошовий та компанія, фото: Instagram
Володимир Зеленський, Євген Кошовий та компанія, фото: Instagram

— У нас гарна кава.

— У мене немає, я не бариста.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

— Не бариста ти моя.

— Не бариста ти моя.

— Ось зараз боляче було.

З цього діалогу неможливо нічого зрозуміти, однак, якщо подивитися ролик - все стає на свої місця. Між Володимиром та Євгеном розвивається діалог, у ході якого вони мають бити один одного внутрішньою стороною долоні по тильній.

@slugannaroda0

хвхвх😅#путінхуйло🔴⚫🇺🇦 #україна🇺🇦 #зеленський #рекомендации #макрон❤ #адавайпоженимся #кімвіталій

♬ оригинальный звук - zelenskiy fan account

В інтернеті є ролик і довший, там видно, що в такому ритуалі не завжди лише Зеленський із Кошовим беруть участь. А та інші члени "Кварталу 95".

"Вважай, побив президента, Слава Україні", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Олексій Арестович розповів Пікалову та Кошовому з "Квартал 95", яке це, коли дрючить пес Патрон: "Мене зачіпає"

Як повідомляв "Знай.uа", після виступу Олени Зеленської у Конгресі США сенатори закликали Пентагон передати Україні сучасні винищувачі

Знай.ua писав, пародист з "Кварталу 95" Юрій Великий показав, як п'яниця ведмедів проголошує "вологі мови": "Судний пень"