Відома російська балерина та акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали та свого всюдисущого шпагату, любить радувати велику армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Анастасію Волочкову запросили на великий російський фестиваль VK Fest, що відбувся в Санкт-Петербурзі з 23 по 24 липня. Балерина навіть виходила на сцену до ведучої Насті Івлєєвої, з якою нещодавно відпочивала у своєму будинку в компанії Джигурди.

А ще вона знову викликала хвилю пліток та хейту через те, що навіть там не втрималася і показала всім розтяжку.

Скріншот із Instagram, Настя Волочкова
Скріншот із Instagram, Настя Волочкова

На захід прийшло багато зірок, включаючи великого шанувальника путінського режиму та ворога українського народу Миколи Баскова. Волочкова в Insta Stories показала момент їхньої теплої зустрічі. Артистка обійняла старого друга, цмокнула в щоку і зробила кілька фото.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші
Показати ще

І звичайно, користувачі соцмережі після цього завалили її гнівними коментарями. Багато хто згадав, що Басков активно підтримує війну в Україні і прийнявся його ображати. Дехто здивовано відзначив, що Волочкова нарешті пристойно одяглася і вийшла на публіку не в трусах.

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Раніше ми писали про те, що Анастасія Волочкова, обійнявшись з новим залицяльником, показала свій звичайний день: "Веники, мужики, баня"

Як повідомляв Знай.ua, Джигурда роздягнув Анастасію Волочкову і зупинив руку в небезпечній близькості з її зів'ялою "квіточкою": "Довіряю смаку Микити"

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Волочкова дозволила Джигурді брудно облапати свої груди, закинувши ноги на стіл: "Завжди кричав, що у нього жезл ого-го"