24 липня співачці виповнилося 53 роки, і вона відсвяткувала свій особливий день, здійснивши романтичну прогулянку Парижем зі своїм новим чоловіком Беном Аффлеком.

Іменинниця, яка також випустила свій новий бальзам для тіла JLo Body у неділю, привернула увагу у приголомшливій червоній сукні з вирізом у вигляді замкової щілини. Образ вона доповнила відповідною сумочкою та туфлями на шпильці тілесного кольору до небес.

Тим часом, 49-річний Аффлек носив стильний та повсякденний образ, одягнувши темні штани та синю сорочку на ґудзиках.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек у Парижі, фото: SplashNews.com
Дженніфер Лопес та Бен Аффлек у Парижі, фото: SplashNews.com

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Лопес і Аффлек зупинилися в Hôtel de Crillon на Єлисейських полях, де знаходиться культовий район моди на правому березі Сени.

Очевидець розповів Page Six, що пара пройшла через Сад Тюїльрі, заглянула в закусочну LouLou Paris на ланч і заглянула в новий виставковий зал і виставковий простір Dior, що отримав назву La Galerie Dior.

Варто розповісти про випуск її бальзаму для тіла, адже для дня запуску продажів гаряча Джей Ло зробила фотосесію в оголеному вигляді.

"Я відчуваю, що зараз перебуваю у перерві між таймами і тільки починаю" , - сказала артистка.

Дженніфер Лопес, фото: jlobeauty
Дженніфер Лопес, фото: jlobeauty

Обмежена кількість бальзамів для сідниць була випущена зіркою на веб-сайті JLo Beauty, а повний запуск відбудеться у серпні.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес таємно вийшла заміж за Бена Аффлека через 20 років і навіть взяла його прізвище.

Раніше ми повідомляли, що 52-річна Дженніфер Лопес вразила шанувальників несподіваним перетворенням: показала свої віслюльки.