Відомий український виконавець та соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який також є чоловіком співачки Alyosha та батьком їхніх спільних дітей, досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним слідкує 133 тисяч людей. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни в Україні та особистих досягнень.

Тарас Тополя зняв та змонтував новий відеоролик із зони бойових дій у Харкові. Артист попередив, що неповнолітнім особам краще не дивитися ці жахливі кадри, адже на них є моменти пострілів, і навіть розірвані тіла вбитих окупантів.

"130 Батальйон ТРО на захисті країни. Трофеї, валянки, знищені рашистські танки і вбиті окупанти… - ловіть нове відео із серії "Харків". І пам‘ятайте, все буде Україна!" - написав Тополя.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Як відомо, сам артист також служить у Збройних силах України на передовій та працює фельдшером, тому щодня бачить такі кадри, від яких мурашки йдуть по тілу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В опублікованому відео є момент, де в місце знаходження Тараса падає ворожий снаряд, від чого стеля ледь не зустрілася з його головою, але артист зумів швидко пригнутися. Все, що було навколо окопа, спалахнуло пекучим вогнем.

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополя з "Антитіл" попрощався з дружиною - співачкою Аlyosha: "Сиджу ридаю"

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Тополя та гурт "Антитела" повідомили про загибель талановитого музиканта: "Велика втрата для нашої команди"

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Тополя з "Антитіл" показав, як рятує життя на передових позиціях: "Хроніка війни"