Українська ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча поділилася повідомленням, де детально розповіла про свій проект.

Журналістка розпочала свою розповідь з того, що повномасштабна війна вже триває п'ять місяців та п'ять місяців її роботи. На тлі гори, лісу та будинку навколо лежить сніг. Як зазначає Осадча, фото зроблено на початку березня 2022 року.

Екатерина Осадчая, фото: Instagram
Екатерина Осадчая, фото: Instagram

"Я дивлюся на себе тодішню і не розумію, звідки взялися сили на все, як паралельно діставали овочі, щоб зварити борщ (у магазинах на околиці розібрали і більше не привезли), як вгамовувала дітей, які не розуміли, що відбувається і чому всі нервуються", - пише Катерина Осадча.

На фото ведуча у теплому світлому светрі, синіх джинсах та теплих чобітках. На вигляд не зовсім звична Катерина Осадча, яку звикли бачити у шикарних сукнях, з макіяжем, веселою та готовою до роботи. На знімку вона виглядає, безперечно, як і сотні інших людей, яких зненацька застала війна проти рашистів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

"У сильних українських жінок потенціал бездонний!", "Катя, я пишаюся вами, так як і всіма українськими мамами", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча згадала про "Гру в кальмара", щоб описати росіян із боргами: "Сподіваються..."

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов побачив, як сльози малюка зцілили Україну від Харкова до Криму: "Обов'язково..."

Знай.ua писав, Катя Осадча показала, як змінився словник з приходом війни - навіть на орків у фільмах і не поглянеш