Відома українська співачка і екссолістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк, більш відома як TAYANNA, досить часто проявляє активність в соцмережах і радує шанувальників не тільки чуттєвими треками, а й цікавими постами. У Instagram за артисткою стежить понад 215 тисяч осіб.

Tayanna поділилася життєвою та дуже непростою ситуацією, яка вирішилася завдяки її творчому таланту. Як зізналася артистка, за всі 37 років спів не раз допомагав їй виплутуватися з різних колотнеч. Так і сталося, коли дівчина навчалася у випускному класі.

Співачка у досить юному віці вирушила разом із мамою на заробітки до Польщі, продавати різний товар, щоб зібрати собі грошей на навчання у Кракові, на факультет джазового співу.

Скріншот із Instagram,Tayanna
Скріншот із Instagram,Tayanna

Місцева поліція побачила у їхніх діях щось протизаконне, спіймала та відвезла до відділення. Коли правоохоронці допитували дівчину, то не могли не відзначити, наскільки вона молода, та поцікавились, навіщо їй гроші.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Артистка розповіла всю правду і навіть відгукнулася на прохання поліцейського заспівати просто у відділенні. Після виконання маленької польської пісні їх все ж таки відпустили і навіть віддали товар, настільки Tayanna їх зворушила.

"Ось такі пригоди в мене були в минулому, і вже тоді мені допоміг мій голос, мій спів. Зцілюю свою душу співами я й сьогодні 🙏" - написала зірка.

Раніше ми писали про те, що співачка Tayanna із "дешевого" Балі на два дні заїхала до Києва і знову втекла за кордон: "Я не герой"

Як повідомляв Знай.ua, Tayanna без штанів та взуття виявилася високо в горах, схопившись за голову: "Діти бігали поряд..."

Також портал Знай.ua писав, що Tayanna влаштувала затишний квартирник і зібрала трохи грошенят для українців, ще й Roxolana покликала: "Отримуйте насолоду"