Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зовсім недавно розійшлася з артистом Володимиром Дантесом, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

На офіційній фан-сторінці Наді Дорофєєвій розмістили вражаючу статистику щодо прослуховувань її нової пісні "Думи", яку вона записала у дуеті з Артемом Пивоваровим. Як відомо, прем'єра відбулася 3 липня і з цього моменту трек тримався на першому місці у трендах упродовж декількох тижнів.

Дорофєєва та Пивоварів, обкладинка з кліпу
Дорофєєва та Пивоварів, обкладинка з кліпу

Більше того, зараз їхній спільний кліп на "Думи" посідає почесне перше місце серед найпопулярніших музичних відео на YouTube. А переглянули його понад 10 тисяч разів, що, безумовно, дуже вражає.

Фанати зворушливо привітали своїх кумирів із тим, що їхня пісня знайшла відгук у серцях багатьох українців.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це неймовірний результат і показник того, що відродження нашої культури та айдентики через призму музики проходить успішно! Вітаємо Надю і Артема та бажаємо, щоб "Думи" полонили нові серця не тільки українців, а й іноземців! Адже така музика має звучати на весь світ ❤️", - написали в публікації.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва натякнула псові Патрону на шанс після розлучення з Михайлом Кацуріним: "Шкода, що раніше..."