Зірка гумористичної програми "Improv Live Show" Костя Трембовецький показав, як його покалічив колишній колега по сцені Володимира Дантеса, Вадим Олійник. Фото гуморист опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Костя Трембовецький показав шанувальникам травмований палець на руці, який, вочевидь, був зламаний. За словами гуморист, його покалічив Вадим Олійник та його власна необережність, втім, він радий, що тимчасово залишився без одного пальця, а не всієї руки.

Костянтин Трембовецький, скріншот з відео
Костянтин Трембовецький, скріншот з відео

"Ну, дякую, що хоча б не всю руку. Якщо чесно, то це був Вадим Олійник. Якщо бути до кінця чесним, то це просто я рагуль", - підписав фото Костя Трембовецький.

Костя Трембовецький. Фото: скрін instagram stories
Костя Трембовецький. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що Костя Трембовецький та Вадим Олійник брали участь у благодійному футбольному матчі. Ймовірно, під час гри зірки зробили необережні маневри, які призвели до травми. У матчі брали участь також інші знаменитості, зокрема Олександр Педан, Григорій Решетник, Ігор Ласточкін та інші.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Також наш портал інформував, красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" із "чужою" дружиною показав, як готується до вступу України до Євросоюзу: "Зміни відбуваються через біль".