Зірка "Ліги Сміху" та "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна розповіла, що відкрила для себе новий вид активності та з користю провела час у колі легендарних чоловіків. Цим гумористка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна захопила шанувальників новими фото, на яких постановка в іменній футбольній формі. Актриса розповіла, що їй пощастило відкрити для себе футбол та взяти участь у важливому матчі з іншими зірками заради благодійності.

Катя Нікітіна, фото: Instagram
Катя Нікітіна, фото: Instagram

Зірка зізналася, що ніколи до цього не грала у футбол, крім деяких моментів з дитинства. Але це не завадило їй вийти на поле та відіграти матч нарівні з чоловіками. Катя Нікітіна зізналася, що для неї це була величезна честь.

"Я ніколи не грала у футбол. Лише в дитинстві з пацанами у квадрат!
І ще… Так, я грала у футбол і виходила на поле… одна серед чоловіків ЛЕГЕНД! Це ЧЕСТЬ ДЛЯ МЕНЕ…!!! Дуже хочу ВАМ все розповісти. Але даю собі день відпочинку", - підписала кадри Катя Нікітіна.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

До речі, Катя Нікітіна зазначила, що завдяки матчу зірок вдалося зібрати мільйон гривень, який буде спрямований на допомогу українцям або ЗСУ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 19-річна донька Олени Кравець із "Кварталу 95" засумнівалася в учителях через одне фото: "Стерто і забуто з історії".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песік дістала туалетний папір, що нагадує росію: "Навіть він..."

Крім того, ми писали, Юрій Ткач із "Квартал 95" разом з українцями від душі запалив під Вєрку Сердючку: "Є пропозиція".