Арсен Мірзоян – неймовірно спортивний український виконавець, який ніколи не забуває, що треба сходити на пробіжку, у басейн чи зіграти у волейбол.
Війна трохи змінила спортивні плани співака, проте не назавжди... що він і продемонстрував в останній Stories. Раніше він часто ділився результатами різних тренувань. І зараз настав час зробити те саме.

Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua
Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua

Арсен опинився у Тернополі, поділившись невеликим маршрутом, який йому вдалося пробігти. На знімку він постав у барвистих шортах, у футболці та бездротових навушниках з усмішкою на обличчі. Трохи нижче серце з картою Тернополя. Там показано, як саме втік Мірзоян. І ще трохи нижче – результати. Одна година знадобилася виконавцю, щоб пробігти одинадцять кілометрів.

"Дякую, Тернопіль! Обіймаю", - пише він під знімком.

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories

Востаннє публікацію в Instagram він робив ще 21 червня. Але в інтерв'ю з'являтись йому ніхто не заважав. Де він, власне, і висловив негативну думку щодо телеведучої Маші Єфросініної та співачки Олі Полякової, які не хочуть переходити українською мовою.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Нагадаємо, Арсен Мірзоян розмазав Єфросинину та Полякову по стінці за небажання переходити українською : "Просто закрий нах*й"

Як повідомляв "Знай.uа", Тоня Матвієнко зізналася, чи справді стосунки з Арсеном Мірзояном на відстані дали "тріщину" : "На жаль..."

Знай.ua писав, Тоню Матвієнко завалюють розкішними букетами після виступів, поки Арсен Мірзоян колесить Європою заради України